Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ организират протест пред Областната дирекция на МВР в Пловдив

Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) провеждат митинг пред Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив от 11.30 часа в петък (12 май) под надпис: " Няма да поносим ".

Това оповестиха от БАЗ и СЗБ в своя позиция, изпратена до медиите. 

" БАЗ и СЗБ декларират безапелационното си противоречие с отношението към сектора със заведения за хранене и питейни питейни заведения! Случката с " голите " обиски в пловдивския клуб " Бушидо " беше последната капка, която преля чашата на търпението ни. Такъв тормоз над клиенти, личен състав и бизнесмени не се беше случвал в новата история на страната ни. Нещо повече – никой не пое отговорност за случилото се, а органите на Министерство на вътрешните работи даже се пробваха да ни убедят, че такова държание е в реда на нещата. Недопустимо е! Няма да поносим! 

Ние сме подлагани на голям брой инспекции от разнообразни институции, по време на които са затваряни обектите ни и са унизени клиентите ни години наред. Такова знамение обаче не бяхме виждали! Затова настояваме за оставките министъра на Министерство на вътрешните работи, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефа на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Настояваме също за обикновено отношение към сектора ни. Не ни е боязън от инспекции, само че желаеме те да се случват по естествен метод, подобаващ на статута ни на страна членка на Европейския съюз в 21 век. Няма повече да поносим да ни третират като нарушители. Ние сме бизнесмени, които способстват за брутния вътрешен артикул на България, а чиновниците и клиентите ни заплащат налози в тази страна! ", допълват от сектора.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР